Czy gdy usunę zaproszenie od znajomego na Facebooku on to zobaczy?

Zastanawiasz się czy jeśli usuniesz zaproszenie do grona znajomych to ta osoba to zobaczy? Nie wszystkie osoby chcemy mieć w swoich znajomych na Facebooku, ale jednocześnie nie chcemy aby wiedziały o tym, że nie chcemy ich zaakceptować. Dlatego pozostawiamy takie zaproszenia bez reakcji, zupełnie niepotrzebnie.

Czy osoba zapraszająca do znajomych na Facebooku dowie się o usunięciu zaproszenia?

Nie, jeśli ktoś zaprosił Cię do znajomych, a ty to zaproszenie usuniesz, osoba ta o tym się nie dowie. Dodatkowo przez rok czasu nie będzie mogła ponownie wysłać do Ciebie nowego zaproszenia. Możesz też trwale zablokować jej tę funkcję blokując ją.

Jak usunąć zaproszenie do grona znajomych na Facebooku

  1. Wejdź na stronę z zaproszeniami LINK
  2. Kliknij usuń zaproszenie
Skomentuj

Czy gdy usunę zaproszenie od znajomego na Facebooku on to zobaczy?