To zdecydowanie NAJLEPSZA SAŁATKA JAKĄ JADŁAM! Jest totalnym hitem na każdej imprezie i spotkaniu towarzyskim. Robię ją niemal zawsze, gdy przychodzą do mnie goście i zawsze też cieszy się ona największym powodzeniem i znika w mgnieniu oka.
To nie jedyna jej zaleta. Robi się ją również bardzo szybko. Wystarczy kilka składników, ugotowane na twardo jajka i sałatka jest gotowa. Nic więcej nie trzeba gotować. Warto jednak na koniec włożyć ją do lodówki, aby się przegryzła. Wtedy będzie jeszcze smaczniejsza i makaron z zupek chińskich, które są jej głównym składnikiem. rozmięknie.
Kluczowym składnikiem najlepszej sałatki, jaką jadłam, są zupki VIFON czerwone. Tajemnica tej sałatki tkwi w wykorzystaniu unikalnych przypraw i olejku zawartego w paczce z zupą. Mieszanka curry i pikantnego olejku sprawia, że ta sałatka jest nieodparta. Próbowałam też z innymi zupkami i to nie jest już to samo. Zdecydowanie chodzi tutaj właśnie o tę kompozycję przypraw i z nich wychodzi ona najlepsza.
Najlepiej smakuje po kilku godzinach, gdy wszystkie składniki się przegryzą. Ta sałatka to prawdziwy hit, którego smak zapamiętasz na długo! Wszyscy goście mówią zdecydowanie, że „to najlepsza sałatka, jaką jadłam” i proszą o przepis. Pamiętajcie wtedy o nas i podrzućcie im link. :) Smacznego!