[email protected]
Strona Główna
Kategorie przepisów
Przepisy na obiady
Przepisy na ciasta
Przepisy na obiady
Przepisy na salatki
Przepisy na przekąski
Przepisy na desery
Przepisy na zupy
Przepisy na śniadanie
Przepisy na imprezowe przekąski
Przepisy na Boże Narodzenie
Przepisy na Ciastka
Przepisy na Zapiekanki
Przepisy na łatwe ciasta
Przepisy na słodkie przekąski
Przepisy na surówki
Przepisy na Wielkanoc
Przepisy na torty
Przepisy na ryby
Przepisy na sałatki na święta
Przepisy na Tłusty Czwartek
Przepisy na domowe przetwory
Kontakt
Wyszukaj
Wyszukaj
ROLADA BEZOWA Z KREMEM CAPPUCCINO I PORZECZKAMI
Kategoria:
Przepisy
Tagi:
przepisy na ciasta
Data publikacji:
2018-07-19
Strona Główna
>
Przepisy
>
ROLADA BEZOWA Z KREMEM CAPPUCCINO I PORZECZKAMI
Mięciutka i delikatna rolada bezowa – dosłownie rozpływa się w ustach!
Składniki
Beza:
5 jajek
1 szklanka cukru pudru
1 łyżeczka mąki ziemniaczanej
1 łyżeczka octu jabłkowego
szczypta soli
Krem:
250 g serka mascarpone
75 g mleka zagęszczonego słodzonego (1/2 tubki)
5 łyżek cappuccino
konfitura z czarnych porzeczek Stovit
Zobacz pełen przepis! Przejdź na blog autora
Polub na na
Facebooku
Subskrybuj nas na
YouTube
Obserwuj nas na
Google News
Podobne artykuły
Dwa składniki wystarczą, aby zrobić te kluski
Konfitura z róży — sekret najlepszych pączków
Odkryj sekret smaku zapiekanek z PRL-u: Przepis na kultową przekąskę