Kategorie
Wybierz kategorię
Przepisy
Porady
Zrób to sama
Dekoracje
Moda
Paranting
Ogród
Kuchnia
Gadżety
Interesujące
Uroda
Zdrowie
Wnętrza
Motoryzacja
Finanswe domowe
Zakupy i promocje
Wybierz przepisy
Obiady
Desery
Ciasta
Imprezowe przekąski
Kolacje
Śniadanie
Odchudzanie
Lody
Szybkie
Dodaj pomysł
Wyszukaj
Strona główna
»
Przepisy
»
Pęczotto z burakiem i kozim serem
20 maja 2020
Pęczotto z burakiem i kozim serem
Składniki
3/4 szklanki pęczaku
3 ugotowane buraki
3/4 szklanki białego wina
700 ml bulionu warzywnego
1 mała cebula
2 łyżki masła klarowanego lub oliwy
Ser kozi
1/2 pęczka natki pietruszki
Sól i pieprz
Zobacz pełny przepis!
Przejdź na blog autora