[email protected]
Strona Główna
Kategorie przepisów
Przepisy na obiady
Przepisy na ciasta
Przepisy na obiady
Przepisy na salatki
Przepisy na przekąski
Przepisy na desery
Przepisy na zupy
Przepisy na śniadanie
Przepisy na imprezowe przekąski
Przepisy na Boże Narodzenie
Przepisy na Ciastka
Przepisy na Zapiekanki
Przepisy na łatwe ciasta
Przepisy na słodkie przekąski
Przepisy na surówki
Przepisy na Wielkanoc
Przepisy na torty
Przepisy na ryby
Przepisy na sałatki na święta
Przepisy na Tłusty Czwartek
Przepisy na domowe przetwory
Kontakt
Wyszukaj
Wyszukaj
Pałki z kurczaka panierowane, soczyste i chrupiące, z piekarnika.
Kategoria:
Przepisy
Tagi:
przepisy na obiady
Data publikacji:
2019-05-28
Strona Główna
>
Przepisy
>
Pałki z kurczaka panierowane, soczyste i chrupiące, z piekarnika.
Pałki z kurczaka panierowane, soczyste i chrupiące, z piekarnika.
Składniki
8 pałek z kurczaka
2 jajka
pól szklanki mleka
domowa wegeta
lub inna ulubiona przyprawa do kurczaka
czosnek mielony
papryka mielona
bułka tarta
Zobacz pełen przepis! Przejdź na blog autora
Polub na na
Facebooku
Subskrybuj nas na
YouTube
Obserwuj nas na
Google News
Podobne artykuły
Dwa składniki wystarczą, aby zrobić te kluski
Konfitura z róży — sekret najlepszych pączków
Odkryj sekret smaku zapiekanek z PRL-u: Przepis na kultową przekąskę