Naciął banana i zrobił przepyszny deser, które będziesz chciała spróbować

Kategoria: Przepisy
Data publikacji: 2016-05-19

To naprawdę prosta przekąska, którą można bardzo szybko zrobić. Idealnie sprawdzi się na deser, który mimo iż jest prosty to zaskoczy znajomych bo jest naprawdę pomysłowy.

2016-05-19_151006

Wzdłuż banana robimy nacięcie, ale tak aby go nie przekroić na pół. Do otwory wpychamy kostki czekolady na całej jego długości :) Już zapowiada się dobrze!

2016-05-19_151150

Banany wkładamy do piekarnika.

2016-05-19_151227

Temperatura nie musi być wysoka, wystarczy 40 stopni i 20 minut aby nasz deser się udał. Po tym czasie wyjmujemy go, czekolada zdąży się rozpuścić, a banan będzie ciepły :) Jeśli chcecie możecie poeksperymentować z wyższą temperaturą.

2016-05-19_151339

Życzę Wam smacznego :)

2016-05-19_151351

Zobaczcie również jak wykonać ten przepis na filmiku poniżej. Zapraszamy.

Podobne artykuły