Potrawka z mięsa wieprzowego z marchewką i fasolką szparagową w pomidorowym sosie.
Składniki
1kg szynki wieprzowej
3 duże marchewki
1 opakowanie fasolki szparagowej
2 czerwone papryki
1 opakowanie Naturalnie smaczny Gulasz
200g przecieru pomidorowego
Sól
Szczypta Chili
Olej do smażenia
Sposób przygotowania
Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju, podlewamy wodą i gotujemy do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
Na drugiej patelni prużymy na rozgrzanym oleju obrane, pokrojone w plasterki marchewki, fasolkę szparagową oraz pokrojone w paseczki papryki, solimy.
Kiedy warzywa są miękkie łączymy z mięsem i zaprawiamy naturalnie smacznym gulaszem rozrobionym z przecierem pomidorowym, ½ szk. wody i szczyptą chili. Chwilę gotujemy